Spoedgevallen – Huisartsenpraktijk Donkerbroek – Donkerbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk & apotheek Donkerbroek

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Tevens kunt u uw recepten herhalen via internet, een afspraak digitaal inplannen bij de huisarts of een e consult doen. Dit kan middels de bovenstaande buttons als u ingeschreven staat bij ons in de huisartsenpraktijk en een eenmalig account heeft aangemaakt.

Huisartsenpraktijk Donkerbroek
Herenweg 43 8435 WP Donkerbroek

Spoedgevallen

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag van 8-17 uur voor spoedgevallen bereikbaar via telefoonnummer 0516-491250.

Als onze praktijk gesloten is, belt u met spoedeisende vragen naar Dokterswacht Friesland (0900-1127112). Is er geen sprake van spoed, dan kunt u wachten totdat onze praktijk weer geopend is om een afspraak te maken. Bij twijfel kunt u eerst kijken op thuisarts.nl voor betrouwbare adviezen. Een levensbedreigende situatie? Bel 112.

“De Smellinghe Spoedapotheek” is gevestigd naast de Dokterswacht en geopend op dezelfde tijden. Dokterswacht Fryslan, huisartsenpost Drachten, is gevestigd in de rode zijvleugel van het  ziekenhuis “Nij Smellinghe”, direct links van de hoofdingang. Het adres van de Dokterswacht is Compagnonsplein 1, te Drachten. Telefoon 0900-112 7 112.
Bij vragen over verbandmiddelen, incontinentiemateriaal, stoma en diabetestestmateriaal kunt u contact opnemen met een verpleegkundige van THFL. Telefoon is 058-2337504.
Belangrijk: houd uw verzekeringsgegevens bij de hand!
www.dokterswacht.nl