Gebiedsteam Oostellingwerf – Huisartsenpraktijk Donkerbroek – Donkerbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk & apotheek Donkerbroek

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Tevens kunt u via MijnGezondheidNet uw medicijnen herhalen, een afspraak inplannen bij de huisarts, een vraag stellen en uw medisch dossier inzien. Door te klikken op de button 'MijnGezondheidsNet' hieronder komt u op de juiste site en hoeft u alleen nog in te loggen met uw DigiD.

Huisartsenpraktijk Donkerbroek
Herenweg 43 8435 WP Donkerbroek

Gebiedsteam Oostellingwerf

Het Gebiedsteam Ooststellingwerf denkt met u mee over zaken waar u in het dagelijks leven vastloopt en het zelf even niet meer weet. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van zorg, welzijn, jeugd, werk of geldzaken. Een gebiedsteammedewerker gaat samen met u op zoek naar een oplossing. Mogelijk is uw hulpvraag door uzelf of met de mensen om u heen op te lossen. Lukt dit niet, dan kan het Gebiedsteam u ondersteunen, of u helpen de juiste hulp in te schakelen.

U kunt met een gebiedsteammedewerker in gesprek om uw zorgen te bespreken. Dit gesprek noemen we het keukentafelgesprek. Dit gesprek kost u helemaal niets, er wordt een oplossing gezocht in uw eigen omgeving. Als er geen oplossing wordt gevonden in uw eigen omgeving, heeft u mogelijk een voorziening nodig. Het kan zijn dat u hiervoor een eigen bijdrage moet betalen.

Meer informatie kunt u vinden op www.ooststellingwerf.nl of neem contact op met het gebiedsteam Ooststellingwerf via 0516-820 100 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur).

Het gebiedsteam heeft inloopspreekuur op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur op locatie: Brink 1, 8431 LD in Oosterwolde.