Patiëntenportaal ketenzorg Engage stopt op 31-12-2023 – Huisartsenpraktijk Donkerbroek – Donkerbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk & apotheek Donkerbroek

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Tevens kunt u via MijnGezondheidNet uw medicijnen herhalen, een afspraak inplannen bij de huisarts, een vraag stellen en uw medisch dossier inzien. Door te klikken op de button 'MijnGezondheidsNet' hieronder komt u op de juiste site en hoeft u alleen nog in te loggen met uw DigiD.

Huisartsenpraktijk Donkerbroek
Herenweg 43 8435 WP Donkerbroek

Terug naar overzicht

Patiëntenportaal ketenzorg Engage stopt op 31-12-2023

Het patiëntenportaal Engage voor het doorgeven van meetgegevens binnen de ketenzorg stopt op 31 december 2023. Uw account is vanaf 01-01-2024 niet meer bruikbaar. Als u de afgelopen 18 maanden nog actief heeft ingelogd, heeft u een mail ontvangen hierover.

Wij adviseren om gebruik te maken van www.mijngezondheid.net. Via mijngezondheidsnet kunt u inloggen met uw DIGID code en uw medisch dossier inzien, medicatie herhalen, zelf een afspraak inplannen en vragen stellen via een econsult. Wilt u graag meetgegevens doorgeven aan de huisarts of praktijkverpleegkundige? Dan mag u dit doen door middel van een econsult. U krijgt hier dan binnen enkele werkdagen een reactie op.

Als aanvulling kunt u gebruik maken van de app MedGemak. Dit is de app die gekoppeld is met mijngezondheidsnet. Hier kunt u ook gemakkelijk een vraag stellen. Het inzien van medische gegevens is vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk via de app, maar alleen via de website door in te loggen met digid code.

Mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust of kijk op www.mijngezondheid.net

Publicatiedatum: 05-12-2023