Nieuw computersysteem in de praktijk – Huisartsenpraktijk Donkerbroek – Donkerbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk & apotheek Donkerbroek

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Tevens kunt u uw recepten herhalen via internet, een afspraak digitaal inplannen bij de huisarts of een e consult doen. Dit kan middels de bovenstaande buttons als u ingeschreven staat bij ons in de huisartsenpraktijk en een eenmalig account heeft aangemaakt.

Huisartsenpraktijk Donkerbroek
Herenweg 43 8435 WP Donkerbroek

Terug naar overzicht

Nieuw computersysteem in de praktijk

Op donderdag 27 oktober a.s. start de praktijk met een nieuw computersysteem. Dit geeft in de weken ervoor en erna helaas wat ongemak. Het gehele team krijgt vooraf trainingen, maar in het begin zal het toch wennen zijn en nemen onze normale werkzaamheden meer tijd. Daarom vragen wij om uw hulp: wilt u zo mogelijk tussen half oktober – half november geen herhaalmedicatie bestellen? U kunt uw bestelling wel eerder doorgeven, dan staan de medicijnen gewoon een paar weken eerder voor u klaar.

Wanneer u gebruikt maakt van onze herhaalservice dan hoeft u niets te doen. Uw medicatie wordt door de assistentes eerder klaargemaakt en u ontvangt daarover een berichtje, net als anders.

Op woensdag 26 oktober vindt de installatie plaats, dan is de praktijk gesloten en zijn de collega’s in Haulerwijk bereikbaar voor spoedgevallen. Vanaf donderdag 27 oktober werken wij met het nieuwe systeem. Mogelijk kunnen wij berichten uit het ziekenhuis, bloeduitslagen etc. in de eerste weken niet zo snel doorgeven als u gewend bent, ook daarvoor vragen wij uw begrip. De spreekuren gaan  gewoon door, maar we maken in de eerste weken wat minder afspraken dan anders.

Bent u op dit moment ingeschreven bij het digitale patiëntenportaal, bijvoorbeeld om medicatie te bestellen, dan kunt u daar vanaf 10 oktober geen gebruik meer van maken. Natuurlijk kunt u wel mailen of bellen naar de praktijk.  Rond de 26e ontvangt u een mail met uitleg hoe u zich kunt aanmelden bij het nieuwe portaal: mijngezondheid.net

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, stelt u die gerust, wij helpen u graag.

Publicatiedatum: 20-09-2022