Griep- en pneumokkokkenvaccinatie 2021 – Huisartsenpraktijk Donkerbroek – Donkerbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk & apotheek Donkerbroek

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Tevens kunt u uw recepten herhalen via internet, een afspraak digitaal inplannen bij de huisarts of een e consult doen. Dit kan middels de bovenstaande buttons als u ingeschreven staat bij ons in de huisartsenpraktijk en een eenmalig account heeft aangemaakt.

Huisartsenpraktijk Donkerbroek
Herenweg 43 8435 WP Donkerbroek

Terug naar overzicht

Griep- en pneumokkokkenvaccinatie 2021

Op maandag 1 november 2021 organiseert huisartsenpraktijk Donkerbroek de jaarlijkse griepcampagne in Pro Rege (Herenweg 72a, Donkerbroek). In verband met het coronavirus hebben we ook dit jaar de vaccinaties opgesplitst in tijdvakken van een uur. Op uw uitnodiging staat aangegeven in welk tijdvak u welkom bent voor de griepvaccinatie en/of pneumokokkenvaccinatie.  Wij verzoeken u dringend om u aan dit tijdvak te houden, anders kunnen wij de veiligheid rondom het coronavirus niet waarborgen. Mensen die geboren zijn tussen 1 januari 1948 en 31 december 1952 krijgen ook een uitnodiging voor de pneumokokken vaccinatie.

LET OP!:

  • Blijf thuis en maak een nieuwe afspraak bij 1 of meer van deze klachten:

verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, moeilijk ademen, opeens niets meer ruiken of proeven, temperatuur boven 37,5 graden.

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Wij vragen u om een eigen mondkapje te dragen zodra u de priklocatie betreedt.

Onze medewerkers zullen ook een mondkapje dragen.

  • U krijgt de griepprik in uw linker bovenarm en de pneumokokkenvaccinatie in uw rechter bovenarm. Draag daarom kleren waarbij u gemakkelijk uw bovenarm bloot kunt Uw jas en tas moet u bij u houden en mag niet op de kapstok gehangen worden.
Publicatiedatum: 04-10-2021