Bericht van uw apotheekhoudende huisartsenpraktijk. – Huisartsenpraktijk Donkerbroek – Donkerbroek

Welkom op de website van huisartsenpraktijk & apotheek Donkerbroek

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer.

Tevens kunt u uw recepten herhalen via internet, een afspraak digitaal inplannen bij de huisarts of een e consult doen. Dit kan middels de bovenstaande buttons als u ingeschreven staat bij ons in de huisartsenpraktijk en een eenmalig account heeft aangemaakt.

Huisartsenpraktijk Donkerbroek
Herenweg 43 8435 WP Donkerbroek

Terug naar overzicht

Bericht van uw apotheekhoudende huisartsenpraktijk.

Vanwege het coronavirus willen wij graag zo min mogelijk aanloop aan de balie. Daarom vragen wij u om herhaalmedicatie liefst te bestellen via e-mail of via uw account in het Patiëntenportaal. Medicijnen die voor 10 uur telefonisch of voor 12 uur online besteld worden, staan de volgende dag vanaf 3 uur ‘s middags klaar. Afhalen van medicatie kan elke dag van 8-12 uur en van 3-5 uur.

Via uw account kunt u een e-mail sturen aan de huisarts als het om een eenvoudige medische vraag gaat. Alle andere vragen kunt u mailen naar info@huisartsenpraktijkdonkerbroek.nl, dan krijgt u antwoord van de assistente. Wij streven ernaar om binnen een dag te reageren. Op deze manier kan de assistente op een rustig moment naar uw vraag of bestelling kijken zodat er geen fouten worden gemaakt en u goed geholpen wordt.

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om digitaal een afspraak in te plannen. Dit heeft te maken met de coronamaatregelen: de assistente moet bij elke aanvraag beoordelen of het veilig is om hiervoor naar de praktijk te komen. Het kan ook zijn dat er een telefonisch consult met de dokter wordt afgesproken.

U kunt ons natuurlijk bellen, voor een afspraak of andere zaken. Voor spoedgevallen zijn wij  bereikbaar van 8-17 uur. De laatste tijd hebben de assistentes het wel erg druk met het beantwoorden van alle telefoontjes. Hierdoor kan het gebeuren dat u een tijdje moet wachten voordat u iemand aan de lijn krijgt. Dit is natuurlijk niet prettig voor u, en ook niet voor de assistentes want die komen niet toe aan hun overige werkzaamheden. Belt u daarom alstublieft tussen 8-10 uur in de ochtend voor een afspraak, huisbezoek of met andere vragen.

Vanwege de coronamaatregelen vragen we u om oude medicatie in een plastic zak in te leveren en dus geen losse doosjes/stripjes aan de balie. Dit geldt ook voor de naaldencontainer. We vragen u om thuis alle doosjes om de medicatiestrippen te verwijderen en deze thuis bij het afval te gooien. Dus graag alleen losse pillen of pilstrip in een plastic zak inleveren.

Wij hopen op uw begrip en we doen ons best om u ook in deze onzekere tijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Hartelijke groet van het team van praktijk Donkerbroek.

Publicatiedatum: 15-06-2021